HOME - NASLOVNICA
PENTAGRAM SOFTWARE d.o.o. - NASLOVNICA
PentaCloud PentaSoft
 
 
 Home
  O nama
  Proizvodi
 Usluge
  Prodaja
  Podrška
  Mapa
  Kontakt
 
RAČUNALA KNJIGOVODSTVENI
PROGRAMI I USLUGE
 
 
PentaCloud već od 200 kn mjesečno
 
 
Izrada i održavanje web stranica
 
 

 by Google
Pentagram
www

PENTAGRAM SOFTWARE
Slavka Batušića 4
10000 Zagreb, Špansko
tel: (01) 3899 199
fax: (01) 3874 505

 
USLUGE KNJIGOVODSTVA, REVIZIJE I POREZNOG SAVJETOVANJA

PentaCloud već od 100 kn mjesečno!

Najam knjigovodstvenog programa i baze + mogućnost knjigovodstvene usluge

PentaSoft knjigovodstveni paketi prilagođeni su suvremenom poslovanju poduzeća i obrta.
Paketi su podijeljeni u tri kategorije, a razlikuju se po mogućnostima i namjenama:
PentaSoft Start - za mala i srednja poduzeća, knjigov. servise
PentaSoft Global - za velika i srednja poduzeća
PentaSoft Obrt - za obrte i knjig. servise

više...

PentaCloud već od 200 kn mjesečno


Problematika poreznih propisa, njihove učestale promjene, sarenilo tumačenja zakonskih odredbi, koristenje zakonski dozvoljenih pogodnosti... samo su dio problematike s kojom se svakodnevno susrećete a rijetko dobivate za Vas najpovoljnija rjesenja i odgovore.

Tim mladih i iskusnih računovodstvenih stručnjaka i revizora:
- poreznog prava,
- knjigovodstva i računovodstva,
- plana i analize poslovanja,
- računalne obrade knjigovodstvenih podataka,
- računalnih knjigovodstvenih programa,
s reprezentativnom referentnom listom uglednih pravnih osoba na hrvatskom trzistu, u potpunosti je osposobljen za rjesavanje bilo kakvih problema ili poteskoća koji se mogu javiti u Vasem poslovanju.

Vlastitim programskim rješenjima trenutno mozemo značajno unaprijediti Vase knjigovodstvo, uz potpuno zadovoljenje potreba za izvjesćivanjem kako prema Zakonodavcu tako i prema upravi tvrtke.


Interna revizija

Uloga interne revizije, njezine ovlasti, obveze i duznosti te zahtjevi koji se pred nju postavljaju, uključujući i pristup obavljanju revizijskih poslova, od začetaka razvoja suvremene interne revizije do danas bitno su promijenjeni. Mnogi istrazivači, profesionalna udruzenja i organizacije, ali i korisnici usluga interne revizije, prije svega menadzeri, zaokupljeni su pitanjem očekivanja od interne revizije u budućnosti te potrebnim zaokretima u njezinu razvoju kako bi bila sposobna odgovoriti na sve slozenije zahtjeve koji se pred nju postavljaju. Bas kao i menadzeri, njihovi partneri, interni su revizori sve opterećeniji brzinom ulaska u novu fazu djelovanja u kojoj treba odgovoriti utjecajima globalnih ekonomskih i drustvenih promjena i ubrzanog razvoja tehnike i tehnologije, posebice u području informacijskih tehnologija. Sukladno suvremenim trendovima u organizaciji i upravljanju poslovanjem prema kojima će teziste u budućnosti biti na fleksibilnosti, decentralizaciji, informacijama i komunikaciji, demokratskom stilu vođenja, timskom radu bez naglasene hijerarhije, inovativnosti i znanju, te promijenjenim zahtjevima koji se u skladu s tim pred internu reviziju postavljaju, međunarodna skupina specijalista (GTF - Guidance Task Force), koja djeluje unutar američkog (svjetskog) Instituta internih revizora, oblikovala je nakon dvije godine intenzivnog rada novu definiciju interne revizije za 21. stoljeće: "Interna revizija neovisno je i objektivno jamstvo i savjetnička aktivnost koja se rukovodi filozofijom dodane vrijednosti s namjerom poboljsanja poslovanja organizacije. Ona pomaze organizaciji u ispunjavanju njezinih ciljeva sistematičnim i na disciplini utemeljenim pristupom procjenjivanja djelotvornosti upravljanja rizicima organizacije, kontrole i korporativnog upravljanja."1 U ovu definiciju implementirana su najnovija očekivanja od interne revizije kojima u budućnosti valja udovoljiti. Međutim, to ne dolazi samo po sebi, već je to slozen proces prilagođavanja postojećeg profesionalnog angazmana internih revizora novim uvjetima i okolnostima koje ruse dosadasnje okvire unutar kojih je djelovala interna revizija.

PENTAGRAM SOFTWARE PARTNER: Prokura revizija, www.prokurarevizija.hr.

 
 
© Copyright 2018.
Pentagram
Software d.o.o. Zagreb  Updated 01.02.2019.
Pridržavamo pravo promjene ponude i cijena bez prethodne najave.