HOME - NASLOVNICA
PENTAGRAM SOFTWARE d.o.o. - NASLOVNICA
PentaCloud PentaSoft
 
 
 Home
  O nama
  Proizvodi
 Usluge
  Prodaja
  Podrška
  Mapa
  Kontakt
 
RAČUNALA KNJIGOVODSTVENI
PROGRAMI I USLUGE
 
 
PentaCloud već od 200 kn mjesečno
 
 
Izrada i održavanje web stranica
 
 

 by Google
Pentagram
www

PENTAGRAM SOFTWARE
Slavka Batušića 4
10000 Zagreb, Špansko
tel: (01) 3899 199
fax: (01) 3874 505

 

O NAMA

Trgovačko društvo PENTAGRAM SOFTWARE (ex ECOM) d.o.o., na hrvatskom je informatičkom tržištu prisutno od 1994. godine. Od malog poduzeća razvili smo se u modernu, dinamičnu i fleksibilnu tvrtku koja je u svakom trenutku spremna odgovoriti na aktualne zahtjeve i potrebe rastućeg tržišta.

Posebnu pažnju posvećujemo profesionalnom i partnerskom odnosu prema kupcima i korisnicima, što je uz atraktivni prodajni i proizvodni program rezultiralo reputacijom i povjerenjem koje je Pentagram vrlo brzo stekao kako među svojim kupcima i korisnicima usluga, tako i u širokom krugu partnera.

Naša je osnovna djelatnost proizvodnja, prodaja i servisiranje informatičke opreme i računalnih programa, a od početka 2002. godine nudimo i poslovne usluge knjigovodstvenog servisa, revizije te poreznog savjetovanja.

Uz različite konfiguracije stolnih i prijenosnih računala te raznovrsne pojedinačne računalne komponente u našem se programu nalazi i široka paleta dodatne računalne i uredske opreme - pisači, scanneri, telefax i fotokopirni uređaji, klima uređaji i drugo.

Cjelinu naše ponude informatičke opreme zaokružuje ponuda računalnih programa, s naglaskom na MICROSOFT-ovim produktima (od 1997. godine certificirani smo Microsoft OEM System Builder).

Od početka 1996. godine ovlašteni smo zastupnici tvrtke PHILIPS, čiji smo ujedno i ugovorni partneri za distribuciju monitora. Intelov smo IPI partner, kao i 3COM partner.

Naš program direktne distribucije obuhvaća kompletan program HP, Canon te Samsung pisača, kao i atraktivan program TOSHIBA i HP prijenosnih računala.

Početkom 1998. godine oformili smo stalni programerski tim koji izrađuje i održava optimalna programska rješenja za potrebe uspješnog vođenja knjigovodstva brojnih poduzeća, obrtnika, trgovina, ugostiteljskih objekata itd.

U skladu sa specifičnostima poslovanja svakog pojedinačnog k orisnika, po narudzbi izrađujemo i jedinstvena programska rjesenja u potpunosti prilagođena potrebama korisnika.

KNJIGOVODSTVENI PROGRAMI 'PENTA' U POTPUNOSTI
USKLAĐENI S MRS-ovima, IZRADE SPECIFIČNIH PROGRAMSKIH RJEŠENJA NA ZAHTJEV KORISNIKA, NAJAM KNJIGOVODSTVENOG PROGRAMA I BAZE PENTACLOUD VEĆ OD 100 KN MJESEČNO + MOGUĆNOST KNJIGOVODSTVENE USLUGE - REVIZIJA, KNJIGOVODSTVO, POREZNO SAVJETOVANJE

IZRADA POSLOVNIH WWW STRANICA ZA PODUZEĆA, OBRTE, ORDINACIJE, LOKALE...

KOMPLETNA 'RAČUNALA + PROGRAMI +MREZA +INTERNET +IP TELEFONIJA', RJEŠENJA NA ZAHTJEV, PROJEKTIRANJE CJELOVITIH INFORMACIJSKIH SUSTAVA; PROJEKTIRANJE I INSTALACIJA IP-OFFICE-a PO MODELU 'KLJUČ U RUKE'

PONUDA RAČUNALNE I UREDSKE OPREME PO POVOLJNIM CIJENAMA!

DOBRO DOŠLI!
Vaš Pentagram Software d.o.o.

KAKO DO NAS (lokacija) 
 
© Copyright 2018.
Pentagram
Software d.o.o. Zagreb  Updated 01.02.2019.
Pridržavamo pravo promjene ponude i cijena bez prethodne najave.